Thursday, October 25, 2012

Samsung galaxy note, canon eos 1100D. yeay. hadiah annivesary. terima kasih encik suami.

Alhamdullillah.. terima kasih en suami.

well kalau namanya anniversary mesti ada hadiahkan. actually kalau takde pun takpe. but once dah dapat, giler tak suka. kan. tapi sebenarnya takde lah surprise sangat pun. sebab en suami memang dah plan nak bagi. katanya aku ni asyik merengek macam baby je. so nak bagi senyap, kena lah en suami belikan dua gadget ini. yeay! terima kasih! sayang awak plusplus! kekekekeh.

hoyeh!


 my new samsung galaxy note. yeay. boleh 0n9 24 hours! 


my canon eos 1100D. 

Akhir kata, terima kasih kerana menjadi suami yang baik. kawan yang setia. abang yang prihatin, musuh yang tabah lagi mampu menceriakan hari2 saya! terima kasih jugak kerana sentiasa memenuhi kehendak isterimu yang banyak songeh ini. you are my love. my soul. may allah blessed us. Amin.

No comments: